No tässä vasta ongelma onkin

Gå ner

No tässä vasta ongelma onkin Empty No tässä vasta ongelma onkin

Inlägg  harriveikko i tor feb 03, 2011 4:27 pm

Mulla on velosoleksissani kolme bensapumppua,kaikki kunnossa.Vaihdoin kalvonkin,ei vaan yksikään pumppu pumppaa bensaa.Olen joskus putsannut jopa sen bensaputken tankilta.Mutta kun yksikään pumppu ei pumppaa mitään.
harriveikko
harriveikko

Antal inlägg : 13
Age : 60
Ort/Town : Hämeenlinna/finland
Registration date : 11-02-03

Till överst på sidan Gå ner

No tässä vasta ongelma onkin Empty Sv: No tässä vasta ongelma onkin

Inlägg  BrianSolex i tor feb 03, 2011 10:23 pm

Lisäksi polttoainepumppu on myös polttoainepumppu pallean ja polttoainepumppu muovinen istuin on kiinnitetty eteen kampikammioon.
Jotta näistä kirjoituksista moottorin eteenpäin on: kampikammion, muovi istuin, kalvo, polttoainepumppu.
Polttoainepumppu muovinen istuin on tasainen puoli ja kovera puoli. Jos et voi helposti selvittää, kumpi puoli on tasainen ja kumpi puoli on kovera, sinun täytyy korvata istuimelle.
On tärkeää, että kovera puoli eteenpäin (kohti pumppu), ja tasainen puoli on kohdattava kampikammioon.
On myös tärkeää, että istuin on tukevasti kiinni kampikammioon eikä ainoastaan sijoitetaan sinne. Käyttämällä muovi drift, istuin on hyväksi päälle ytimeen edessä kampikammioon.
Istuin on reikä keskellä, joka on tiukka yli kampikammion ydin. Käsin, istuimen reikä ei voi painaa yli ydin.
On tarpeen hyödyntää istuimen päälle ydin käyttäen muovista ajelehtia. Se on parasta, jos loppuun drift on pyöristetty vastaamaan Koveruus istuimen. Polttoainepumppu kalvo ja pumppu on sitten asennettu.
Kalvo lepattaa tilaan luoma vastustavat notkelmia istuimen ja pumppu, ja tämä fluttering toiminta imee polttoaineen säiliöstä ja pumppaa polttoaineen kaasutin ja tarkista pallot sisällä pumpun pitää polttoaineen virtaavan oikeassa suuntaan.
On olemassa kaksi lasia tarkistaa palloja sisällä pumppua. Yksi on helposti saatavilla, ja toinen ei. Ylempi pallo pääsee avaamalla top yo pumpusta.
Jos otat pumppu ylösalaisin, pallo putoaa pois, ja jos et ole varovainen, menetetään. Alempi pallo on kiinni kahden muovin paikkaa pumpun sisällä ja pääsee vain poistamalla ylä istuin, joka yleensä vahingoittaa istuinta. Korvaus tarkistaa pallon paikkaa ja tarkista pallot ovat käytettävissä, ovat muovia polttoainepumppu paikkaa, kalvot ja täydellinen pumput, mistä www.velocruz.com, www.lesolex.com ja muut.
Jos polttoainepumppu poistetaan kampikammioon, se voi hieman testata. Peukalolla kattaa reiän takana pumpun. Puhalla alempi (sisääntulo) porttiin pumpun. Air pitäisi tulla ulos ylemmän (lähtö)-porttiin. Pidä reiän takana pumpun peitetty peukalolla, puhalla ylempi (lähtö)-porttiin pumpun. Ei ilma olisi tullut ulos alempi (tulo)-portti.
Liimaa pumpun edessä joskus heikkenee ja jossa ilma voi tulla pumpun ohi edessä korkki.
Bensiini kestävä epoksi, kuten VersaChem tuote, voidaan suljetaan edestä korkki.
Top yo on tiukka, ja siellä on M6 kuparitiiviste välillä yo ja pumpun rungon sinetöidä yo ja myös asettaa korkeuden, johon alkuun tarkistaa pallo nousee.
Kalvon on joustava, ei jäykkä, ja sen pitäisi olla epämuodostunut tai laineikasta. Kalvon on myös tarkistettava rakoja ja pin-reikiä.
Tällä sivulla on nähtävissä erinomaisia staattinen ja liike kaaviot osoittavat toiminnan pumpun: http://www.bernique.fr/VSX-Rated/?page_id=25

In addition to the fuel pump, there is also the fuel pump diaphragm and the fuel pump plastic seat that must be attached to the front of the crankcase.
The order of these pieces from the engine forward is: crankcase, plastic seat, diaphragm, fuel pump.
The fuel pump plastic seat has a flat side and a concave side. If you cannot easily determine which side is flat and which side is concave, you must replace the seat.
It is important that the concave side face forward (toward the pump), and the flat side must face the crankcase.
It is also important that the seat be firmly attached to the crankcase and not merely placed there. Using a plastic drift, the seat must be tapped onto the nub on the front of the crankcase.
The seat has a hole in the center, which is a tight fit over the crankcase nub. By hand, the seat's hole cannot be pressed over the nub. It is necessary to tap the seat onto the nub using a plastic drift.
It is best if the end of the drift is rounded to match the concavity of the seat.
The fuel pump diaphragm and pump are then installed.
The diaphragm flutters in the space created by the opposing concavities of the seat and the pump, and this fluttering action sucks the fuel from the tank and pumps the fuel to the carburetor, with the check balls inside the pump keeping the fuel flowing in the correct direction.
There are two glass check balls inside the pump. One is easily accessible, and the other is not. The upper ball can be accessed by unscrewing the top stud of the pump.
If you turn the pump upside-down, the ball will drop out and, if you are not careful, will be lost. The lower ball is captured between the two plastic seats inside the pump and can only be accessed by removing the upper seat, which usually damages the seat. Replacement check ball seats and check balls are available, as are plastic fuel pump seats, diaphragms and complete pumps, from www.velocruz.com , www.lesolex.com and others.
If the fuel pump is removed from the crankcase, it can somewhat be tested. Using your thumb, cover the hole in the rear of the pump. Blow into the lower (inlet) port of the pump.
Air should come out of the upper (outlet) port. Keeping the hole in the rear of the pump covered with your thumb, blow through the upper (outlet) port of the pump.
No air should come out of the lower (inlet) port.
The glue on the front of the pump sometimes deteriorates and allows air to enter the pump past the front cap.
Gasoline-resistant epoxy, such as VersaChem's product, can be used to reseal the front cap.
The top stud must be tight, and there must be an M6 copper washer between the stud and pump body to seal the stud and also to set the height to which the top check ball will rise.
The diaphragm must be flexible, not stiff, and it should not be deformed or wavy. The diaphragm must also be checked for slits and pin-holes.
On this page can be seen excellent static and motion diagrams showing the functioning of the pump:
http://www.bernique.fr/VSX-Rated/?page_id=25
BrianSolex
BrianSolex
Solex gourou de luxe
Solex gourou de luxe

Antal inlägg : 425
Age : 56
Ort/Town : New York
Registration date : 09-04-28

http://velosolex4600.over-blog.com

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet